پارسيانه
سرزمین مادری
ابزار گلابگیری سنتی در قمصر کاشان

عکاس سید محسن سجادی
گلابگيري سنتي :
ابزار و وسايل گلابگيري سنتي
1. ديگ مسين 2. تغار سفالين كه امروزه جاي خود را به تغار مسين داده 3. پارچ دسته دار مسين با ظرفيت حدود 30-40 ليتر 4. چهار عدد ني چوبين توخالي كه دو به دو در انتها به يكديگر متصل شده 5. حوض آب كه كار دستگاه تبريد را انجام مي دهد 6. دستگاه حرارتي مستقيم در زير ديگ مسين كه به وسيله گاز تغذيه مي شود .
در مجموع گلاب خوب ، بوي خوش و طعم كمي تند و تلخ دارد و از نظر ظاهري بي رنگ ، زلال ، بدون سرب و ماده خارجي و بوي ترشيدگي و داراي بوي ويژه گل محمدي مي باشد .
گلاب از حيث درجه خلوص به چند دسته تقسيم مي شود كه عبارتند از : گلاب سنگين ( درجه 1 ) گلاب سنگين ( درجه 2 ) گلاب سه آتشه ( سه گل ) گلاب پس آب و گلاب زير عطري